Avantajele integrarii CRM cu Marketingul Automatizat

Integrarea Marketingului Automatizat cu CRM-ul te ajuta sa iti micsorezi costurile si sa-ti maresti productivitatea. Fiecare instrument este puternic, dar IMPREUNA sunt de neoprit.

Implementarea separata a celor doua intrumente odata ca este dificila, dar poate duce si la scurgeri de date si la intreruperea interactiunii cu clientii.

Dar atunci cand alegi insa sa le aduci impreuna, pe aceeasi platforma, ai avantajul ca obtii o mai buna organizare si centralizare a datelor. Lucru care iti ofera o vizibilitate mai clara asupra comportamentului clientilor tai.

Detaliem mai jos, cateva motive pentru care merita sa integrezi 1CRM-ul cu Marketingul automatizat (My Marketing Engine).

1. Iti ofera o abordare unificata a gestionarii datelor.

Doua programe diferite inseamna doua sisteme diferite de urmarire si de analiza a datelor. Acest lucru face ca intregul proces de gestionare a datelor sa fie unul laborios. In plus, exista riscul ca unele date noi sa fie piedute. Pe cand, o singura platforma care are atat CRM cat si marketing automatizat, ajuta la diminuarea acestei probleme majore de gestionare a datelor.

Prin integrarea 1CRM cu My Marketing Engine, toate datele de contact, comunicare si alte informații sunt salvate pe o singura platforma. Astfel, datele sunt organizate, usor de vizualizat, de editat si de analizat. Monitorizarea se face de altfel, mai eficient.

2. Iti imbunatateste relatia cu clientii.

Scopul CRM-ului si automatizarii marketingului este de a-i aborda pe clienti (si pe cei noi, si pe cei vechi) si de a crea relatii mai bune cu ei. Cu toate acestea, doua programe separate sunt egale cu urmarirea a doua conversatii diferite ale aceluiasi client. Este confuz si nu adauga nimic valoros interactiunii cu clientii. Prin integrarea 1CRM cu My Marketing Engine, poti intelege si analiza cu usurinta comportamentul clientilor.

3. Te ajuta sa sincronizezi echipele.

Echipele de marketing si de vanzari impartasesc acelasi scop, si anume, sa realizeze vanzari si sa castige clienti. Apoi, toate cele trei echipe – marketing, vanzari si servicii – trebuie sa-si pastreze clientul si sa-l ajute sa continue cumpararea.

Impreuna, 1CRM si automatizarea marketingului le ofera echipelor o platforma unificata, prin care le ajuta pe acestea sa urmareasca si sa analizeze activitatile si comportamentul clientilor. Integrarea permite, de asemenea, un echilibru perfect intre echipe, fluxuri de lucru continue si, nu in cele din urma, incurajeaza responsabilitatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *